Irene König is een trainer die door haar soepele manier van contact maken heel gemakkelijk de hele groep bereikt. Ze oordeelt niet en geeft ruimte! Ze heeft een enorme ervaring, zowel in de zorg als in het vak als trainer.  Hierdoor ervaren deelnemers haar als steunend, betrouwbaar en stimulerend.  Haar trainingen zijn praktisch, actief, afwisselend en creatief.

Loes Everts

Loes Everts

Haar passie voor zowel de cliënten als de professionals zijn een unieke combinatie!

Trainer, mediator en adviseur.

Loes Everts

Babette Pas

Babette Pas

Irene is een zeer bedreven trainer. Zij kan goed luisteren en heeft geen oordeel. Hierdoor kan zij een veilige training neerzetten waarin iedereen vrij kan spreken. Irene heeft zeer veel ervaring en kan daardoor de theorie en de praktijk prima met elkaar verbinden. Wat je leert is direct toepasbaar in de praktijk! Zij is in staat om ervoor te zorgen dat de deelnemers zelf verantwoordelijk zijn voor het proces. Niet overnemen maar aansluiten! In de training laten zien hoe het nieuwe werken er met de WMO uit gaat zien. Denken in kansen en niet in belemmeringen. Creatief durven denken waardoor je de vertaalslag kunt  maken. Dat is wat Irene dagelijks laat zien en wat energie geeft.

Babette Pas

Als trainer vond ik het vaak lastig om te bepalen tot hoever je betrokken mag zijn met de deelnemers. Irene heeft mij laten inzien dat het juist professioneel en effectief is als de trainer zich betrokken voelt bij de deelnemers.

Jimmy Roemer

Jimmy Roemer

Jimmy Roemer

Ha Irene,

Ik hield van de week een interview met een begeleidster. Ze had de training “Afstand en nabijheid in de driehoek” gevolgd.

Razend enthousiast was ze, het had echt geholpen in haar contact met de familie van de cliënten.

Op een gegeven moment zei ze dat ze een bloedhekel had aan rollenspellen. Maar 
bij deze docente gebeurde er iets heel moois. Het voelde zo echt, ze zat helemaal in haar rol en voelde de emotie echt.

Een mooier compliment kan je bijna niet krijgen. Kanjer!!!

Lieve groetjes,

Tonny

Ik heb Irene leren kennen tijdens de training Seksualiteit/intimiteit van Amerpoort. Daarnaast de trainingen Afstand en nabijheid (prof. handelen) en Meldcode (huiselijk geweld) gevolgd.

Paulien Knaup

Paulien Knaup

Haar bevlogenheid , haar manier van inspireren en haar kritisch doch respectvol zijn is me heel erg bijgebleven. Ze sluit aan bij de medewerkers, kent in ons geval de doelgroep en kan daar een prachtige koppeling in maken. Ze zet ons blijvend aan het denken. Aanbeveling als je tot denken aangezet wil worden.

Teamleider Amerpoort

Paulien Knaup

Irene heeft door haar stevige aanwezigheid en met haar kwartet veel in beweging gezet. We plukken er nog iedere dag de peren van! Ze weet altijd de juiste kaart te spelen.

Social Media

Social Media

Lientje Janssen

Ik heb twee keer een training gehad van Irene. Bij Irene voel je je al snel thuis. Zij is in staat om op een heel natuurlijk wijze met het team aan de slag te gaan. Dit was erg prettig. Je bent toch tijdens zo’n training met gevoelige onderwerpen bezig. Een vriendelijke, open en begripvolle vrouw met veel ervaring binnen de zorg. Hierdoor weet je zeker dat ze ook echt snapt waar je tegenaan loopt op de werkvloer.

Sonja Heijkamp

Irene Een fijne trainer/coach waar we, mede op verzoek van onze medewerkers, regelmatig gebruik van maken. Naast het geven van intervisie kan ze goed uit de voeten met trainingen rondom thema’s als afstand en nabijheid, seksualiteit en signaleren en handelen bij vermoedens van kindermishandeling. Sprankelend, oprecht en met kennis van zaken!

Jeannette Krikke

Jeannette Krikke

Manager ambulante gezinsondersteuning

Jeannette Krikke

In mijn functie als trainingscoördinator heb ik veel verschillende trainingstrajecten doorlopen met Irene. Zij is een zeer positieve, betrouwbare en enthousiaste trainer/coach. Zij weet cursisten een veilige leeromgeving te bieden, waardoor de meest ingewikkelde problematiek bespreekbaar kan worden gemaakt.

Charlaine Meijer van Marle

Irene is een kanjer! Het hele kwartet is weer aan het samenwerken. Maar Irene kan zelf ook wel uitdagen hoor!

Uitdagend gedrag!

Uitdagend gedrag!

Antoinnette

  • Je komt afspraken na
  • Spreekt begrijpende taal
  • Bent doelgericht bezig
  • Durft te benoemen
  • Je weet van  aanpakken en werkt toekomstgericht en methodisch

Manager van een ouder initiatief

Eric de bruin

Share This